Microsoft OneDrive uygulaması, iPad'de Çoklu Windows desteği alıyor

Microsoft, iPad cihazlarında “Bölünmüş Görünüm” desteği içeren OneDrive uygulaması için bir güncelleme yayınlıyor. Kullanıcıların iPad’de bölünmüş bir görünümde aynı anda birden fazla dosyayı görüntülemesine ve düzenlemesine olanak tanır.

Apple, geçen ayın sonlarında piyasaya sürülen iPadOS 13 güncellemesiyle Split View’da aynı uygulamadan birden fazla pencere için destek ekledi. Uyumlu bir iPad’iniz varsa, iPadOS 13’ü, OneDrive uygulamasındaki bölünmüş görünüm özelliğini ve artık birden çok pencereyi destekleyen diğer birçok uygulamayı kullanmak için güncelleyin.

Şu anda, uygulama birden çok Windows deneyimi için yalnızca PDF’leri ve Office belgelerini desteklemektedir. Özelliği kullanmak için, bir dosyayı bölünmüş ekran görünümünde açmak üzere ekranın her iki tarafına sürükleyip bırakın.

İPadOS 13 çalıştıran bir iPad’de Microsoft OneDrive uygulamasında birden çok Windows açma

Güncellenen OneDrive uygulaması, paylaşılan Office belgeleri için bir bildirime dokunulduğunda uygulamanın çökmesine neden olan bir hatayı da düzeltir. Ayrıca, Microsoft Visio dosyaları artık Microsoft Visio Görüntüleyici uygulamasında açılıyor.

En son Microsoft OneDrive uygulamasını (sürüm 11.2.6) App Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir!

How to Use Midjourney v6

Midjourney v6 Nasıl Kullanılır

Her zamankinden çok daha gerçekçi görüntüler oluşturmak için Midjourney'in en yeni modelini kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir