Mobil, Dizüstü Bilgisayar ve Masaüstü için En İyi Zoom Vanity Işık Halkaları

Resimlerden daha iyi görünmemizin bir nedeni var. Birini şahsen görmek her zaman tamamen farklı bir görsel algıya sahiptir. Ancak sosyal mesafe bizi şu anda diz çöktürdü.

Dışarıdaki tüm viral kaostan korunmak için hepimiz evde kalıyoruz. Biz oradayken, biz de evden çalışarak koşturuyoruz. Ve evden çalışırken, evdeyken işteymiş gibi görünmeniz gerekir. O toplantı veya ofis mutlu saatler için harika giyinmiş olsanız da, korkunç ışıklandırma nedeniyle hala granül ve donuk görünebilirsiniz. Burası, makyaj ışık halkalarının kurtarmaya uçabileceği yerdir.

Vanity ışık halkaları, sizi çevreleyen doğal ışıktan bağımsız olarak tüm 360 derecelik görünümünüzü aydınlatmaya yardımcı olur. Bir Zoom kişiyseniz ve kamerada daha iyi görünmenin yollarını arıyorsanız, bu makyaj ışığı halkaları yardımcı olabilir.

Neewer Halka Işık Kiti – Mobil İçin

Bu halka ışık kiti, piyasadaki en iyi seçeneklerden biridir. Biraz pahalı olsa da, Neewer Halka Işık Kiti sağlıklı bir makyaj halkası ışık paketidir. İki filtre alırsınız; beyaz ve turuncu bir filtre seti, kitteki diğer temel unsurların yanı sıra bir kamera / telefon tutucusu. Bu kiti yalnızca Zoom toplantılarınız için değil, aynı zamanda dışarı çıkmaktan çok korktuğunuz sıcak özçekimler için de kullanabilirsiniz.

Amazon’da görüntüle

UBeesize – Mobil Cihazlar İçin

Neewer’e kıyasla biraz daha ucuz olan UBeesize, ayarlanabilir bir tripod üzerinde ‘Halo ışık’ olarak da bilinen bir makyaj halkası ışığı sunar. Hem telefonlarla hem de kameralarla (DSLR vb.) Uyumlu olan bu marka hem Android hem de iOS telefonları kapsar. UBeesize, üç renk sıcaklığı filtresi seçeneğiyle birlikte gelir; beyaz, sıcak beyaz ve sıcak sarı. Halka ışıklar da döndürülebilir, böylece neredeyse tüm olası açıları kapsar.

Amazon’da görüntüle

Gloue Selfie Işık Halkası – Mobil, Dizüstü Bilgisayar, Tablet İçin

Bu klipsli makyaj ışık halkasıdır, yani nerede olursanız olun taşınabilir ve kullanımı kolaydır. Gloue, cep telefonlarınız, dizüstü bilgisayarlarınız ve hatta tabletleriniz gibi hemen hemen her cihazda harika çalışır. Kullanıma bağlı olarak üç ışık seviyesi ayarı vardır. Bu anında parlayan sağlayıcı o kadar kompakttır ki çantanızda bile taşıyabilirsiniz.

Amazon’da görüntüle

Auxiwa Selfie Yüzüğü – Mobil, Dizüstü Bilgisayar, Tablet İçin

Bu, kullanımı kolay bir makyaj hafif halka klipsidir. Bu ışık halkasının USP’si, şarj edilebilir pillere sahip olmasıdır ve şarj cihazıyla veya hatta dizüstü bilgisayarınıza bağlayarak şarj edebilirsiniz. Bunu telefonlarınıza, dizüstü bilgisayarınıza ve hatta tabletlerinize kolayca takabilirsiniz ve gitmeniz iyi olur!

Amazon’da görüntüle

UBeesize’nin Mini LED Kamera Halka Işığı – Mobil Cihazlar İçin

UBeesize’den bir başka parlak ışık halkası. Ayarlanabilir bir tripod, döndürülebilir bir telefon tutucusu ve bir dizi üç aydınlatma modu ile birlikte paketlenen bu makyaj ışığı halkası, yalnızca Yakınlaştırma toplantılarınız için değil, aynı zamanda video yapmak ve fotoğraf çekmek için de harika çalışıyor. USB’den güç alan bu ışık halkası, aydınlatma modlarının her biri için 11 parlaklık kontrolü de sağlar.

Amazon’da görüntüle

ViewWow’un Halka Işığı – Mobil Cihazlar İçin

Bu, bir tripod ve döndürülebilir bir telefon tutucusu ile donatılmış 8 inçlik bir halka ışıktır. Yalnızca telefonlarınız için en iyi şekilde çalışsa da, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarınız için harici bir ışık halkası olarak deneyebilirsiniz. Yakınlaştırma toplantıları, vlog oluşturma, video oluşturma vb. İçin harika çalışıyor. USB’den güç alan bir aygıt olmasının yanı sıra, bu ışık halkası da uzaktan kumandalı; Bu ışık halkasını kullanırken telefonunuzu uzaktan kumanda ile kontrol edebilirsiniz.

Amazonda görüntüle

Xinbaohong Selfie Işık Halkası – Mobil, Dizüstü Bilgisayar, Tablet, Masaüstü İçin

Bu selfie ışık halkası, telefonunuzda, dizüstü bilgisayarınızda, tabletinizde ve hatta masaüstünüzde kullanılabilen, USB ile çalışan bir makyaj ışık halkası klipsidir. USB bağlantısı üzerinden şarj edilebilir bir pil ile desteklenir. Silikon jel ile yastıklı olan bu ışık halkası, üç beyaz parlaklık seviyesi olan üç aydınlatma modunda gelir. Hem android hem de iPhone’lar için tasarlanmıştır.

Amazonda görüntüle

Whellen Selfie Ring Light – Mobil, Dizüstü Bilgisayar, Masaüstü, Tablet İçin

Bu hafif halka klipsi, neredeyse her cihazla harika çalışıyor. Whellen selfie ışık halkası, çevreniz ne kadar karanlık olursa olsun Zoom aramalarınızı aydınlatmaya yardımcı olan, taşıması kolay, pille çalışan bir cihazdır. Üç parlaklık seçeneği ile donatılmış bu ışık halkası 36 LED ışıkla tasarlanmıştır.

Amazonda görüntüle

AIXPI LED Işık Halkası – Mobil Cihazlar İçin

AIXPI LED Işık Halkası seti, ayarlanabilir bir tripod ve bir telefon tutucudan oluşur. Üç farklı aydınlatma seçeneğinden oluşan; beyaz, sıcak beyaz ve sıcak sarı, bu LED ışık halkasının parlaklığı da 10 seviye arasında ayarlanabilir. Bu cihazı şarj cihazıyla veya hatta bir USB ile dizüstü bilgisayarınıza, bilgisayarınıza vb. Bağlayarak kolayca şarj edebilirsiniz.

Amazonda görüntüle

Webcam Mount ile AceTaken Selfie Işık Halkası

Yakınlaştırma toplantılarınız için harici bir web kamerası kullanıyorsanız, bu süper kullanışlı bir ışık halkasıdır. Tek yapmanız gereken, web kameranızı bu standdaki web kamerası tutucusuna sabitlemek ve ışık halkasını açmak ve hazırsınız. Stand da esnektir. Ayrıca, ışık halkası taşınabilirdir, böylece herhangi bir yerde anında kullanım için yanınızda taşıyabilirsiniz! Web kamerası yuvasını bir telefon tutucusuna da dönüştürebilirsiniz.

Amazonda görüntüle

Erligpowht Selfie Halka Işık – Mobil İçin

Bu, çift amaçlı bir üründür. Toplantılarınız için ayarlanabilir tripod seti ile bunu bir ışık halkası ve ayrıca bir selfie çubuğu olarak kullanabilirsiniz. Her biri 10 parlaklık düzeyine sahip üç tür aydınlatma modu vardır. İhtiyaca göre parlaklık seviyesini değiştirebilirsiniz. Erligpowht ışık halkası, diğer temel özelliklerin yanı sıra bir telefon tutucusu, bir telefon klipsi, bir tripod ve bir adaptör ile birlikte gelir.

Amazonda görüntüle

Bu makyaj ışığı halkaları, Zoom toplantılarınızda daha iyi görünmenize yardımcı olur. Bu ışıkların çoğu tüm cihazlarda kullanılabilir; mobil, dizüstü bilgisayar, masaüstü vb. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçin!

İlginizi Çekebilir!

Zoom, Chromebook Uygulamasını Kapatıyor

Chromebook'lar için Zoom uygulaması, Ağustos 2022'de resmi olarak kullanımdan kaldırılacak. Bunun kullanıcılar ve alternatifleri için ne anlama geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir