Daha iyi oynamanıza yardımcı olacak Sayonara Wild Hearts ipuçları

Sayonara Wild Hearts, kaçırmamanız gereken gerçekten yenilikçi birkaç oyundan biridir. Oyun, asla dinlenmeyen ve sizi yürek parçalayan şeytani arcanumları sadece doğru müzikle ve asla bitmeyen eğlenceyle yenmek için bir yarışa sokan bir tempoya sahiptir. Sayonara’yı nefessiz bir şekilde oynadım ve bir saat içinde tamamladım, sonra yemek yedim ve ondan sonra tekrar oynadım.

Cidden, uzun zamandır Sayonara kadar eğlenceli bir oyun oynamadım. Bu oyunu geliştiren Simogo’dan Simon Flesser ve Magnus Gordon’a büyük destek.

Sayonara o kadar iyi yapılmış ki, muhtemelen tüm seviyeleri tamamlamak için bir rehbere ihtiyacınız olmayacak, ancak işte yine de oyundan tam anlamıyla zevk almanıza yardımcı olacak bazı küçük ipuçları.

🎧 Kulaklık takın

Gitar çalmak oyundaki yıldız kız

Bu oyunu gerçekten müzik yönlendiriyor. Kendinizi oyuna dahil etmek için Sayonara oynarken sahip olduğunuz en iyi kulaklığı takın.

💛 Mükemmel 250 puan almak için bir saniyeden sonra kalplere dokunun

Güç verdikten bir saniye sonra Kalp’e dokunun

Oyun boyunca, bir düşman saldırısından kaçmak veya yoldan atlamak için kalp gücüne dokunmanız gereken sahneler göreceksiniz. Zamanında dokunursanız, bonus puan kazanırsınız. Görünüşünün bir saniyesinden sonra basmanın size 250 puan kazandırdığını öğrendik. Ya da 100 veya 50 puan alırsınız.

🏎 Arabanızı seviye 16 – Gece Drift’te sürükleyin

Sayonara Wild Hearts’ta araba sürmek

İlginizi Çekebilir!

What is Lockdown Mode in iPhone and How to Use It

iPhone’da Kilitleme Modu Nedir Nasıl Kullanılır?

iPhone'da Kilitleme Modunun ne olduğunu, iPhone'unuzu karmaşık siber saldırılardan nasıl koruduğunu ve onu nasıl etkinleştirebileceğinizi öğrenin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir