Night Light, Windows 10 Insider 18309 ve 18305 sürümlerinde çalışmıyor

Kullanıcıların gözlerini bilgisayar ekranından yayılan mavi ışıktan koruyan Windows 10'daki Gece Işığı işlevselliğinin, son Windows 10 Insider Preview 18309 ve 18305 sürümlerinde çalışmadığı bildiriliyor.

Microsoft sorunu kabul etti ve bir düzeltme üzerinde çalışıyor. Bu arada, ekrandan göz yorgunluğunu azaltmak için f.lux gibi üçüncü taraf bir uygulama kullanmayı düşündüyseniz, Insider yapısındaki hatanın yalnızca Night Light'ı değil, f gibi diğer popüler yazılımların çoğunu da etkilediğini bilmek sizi hayal kırıklığına uğratır. lüks de.

Microsoft, Insider Builds'ta Night Light için bir düzeltme üzerinde çalışırken, gözlerinizi sağlıklı tutmak için yapabileceğiniz şey, karanlık bir odada çalışırken ekranınızın parlaklığını ve kontrastını rahat bir düzeye düşürmektir.

En son Windows 10 Insider Yapılarını güncellemediyseniz ve Night Light sizin için sahip olunması gereken bir özellikse, Microsoft'un Night Light ve benzerleriyle ilgili sorunu çözüp çözmediğini görmek için bir sonraki Insider Preview sürümünü beklemenizi öneririz. uygulamalar.

İlginizi Çekebilir!

How to Fix Discord Stream Sharing Discoloration in Windows

Windows’ta Discord Akış Paylaşımı Renk Değişikliği Nasıl Onarılır

Discord ekran paylaşımı sırasında görüntüde bozulma veya renklerin solması mı var? Bu çözümlere göz atın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir