İPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı iOS 12'ye güncelleme

Apple, 4 Haziran’da WWDC 2018’de iOS 12 geliştirici beta yayınladığından iPhone 8 ve iPhone 8 Plus büyük bir performans artışı elde etmek üzere. Yeni güncelleme, 2017 iPhone modellerine birçok yeni özellik getirecek. Ancak yeni iOS sürümünü iPhone 8 cihazlarınıza nasıl yükleyebilirsiniz? Öğrenmek için okumaya devam edin.

İOS 12 güncellemesi, yeni iPhone cihazlarının piyasaya sürülmesiyle Eylül ayında resmi olarak kullanıma sunulacak, ancak Apple, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus dahil tüm desteklenen iPhone modelleri için WWDC 2018’de yeni iOS sürümünün geliştirici beta sürümünü yayınlayacak.

İPhone 8 iOS 12 güncellemesini yüklemek için önce iOS beta profilini cihazınıza indirip yüklemeniz gerekir. Beta profili hem geliştirici hesapları hem de normal hesaplar için mevcuttur.

Geliştirici beta sürümlerini edinmek için, yalnızca Apple’da ücretli geliştirici hesabı olanların kullanabildiği, geliştiricilere yönelik yapılandırma profilini yüklemeniz gerekir. Ortalama kullanıcılar için, ücretsiz olarak indirilebilen herkese açık beta sürümleri vardır.

İOS 12 genel beta sürüm tarihinin Haziran 2018 sonu veya Temmuz başında olması bekleniyor. Ancak, beta yapılandırma profilini cihazınıza yükleyerek iPhone 8 ve iPhone 8 Plus cihazlarınızı iOS 12 genel beta sürümünü indirmeye hazır tutabilirsiniz.

Yapılandırma profilini iPhone 8’inize, geliştirici veya normal olarak yükledikten sonra, iOS 12 güncellemesini iTunes’a ve bilgisayara ihtiyaç duymadan doğrudan iPhone 8’inizde alırsınız. Beta güncellemesi cihazınıza kablosuz olarak ulaşacaktır, Apple iOS 12’yi resmi olarak yayınladığında Ayarlar »Genel» Yazılım güncellemesine giderek manuel olarak kontrol ettiğinizden emin olun.

İlginizi Çekebilir!

What is Lockdown Mode in iPhone and How to Use It

iPhone’da Kilitleme Modu Nedir Nasıl Kullanılır?

iPhone'da Kilitleme Modunun ne olduğunu, iPhone'unuzu karmaşık siber saldırılardan nasıl koruduğunu ve onu nasıl etkinleştirebileceğinizi öğrenin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir