2020 iPhone'lar 3D Kamera özelliğine sahip olacak, iOS 13 Koyu Mod ve Apple tarafından yeni bir Video yayın hizmeti sunabilir

Bloomberg'in 30 Ocak 2019'da yayınladığı bir rapora göre, Apple Inc. tarafından 2020'de arkaya bakan, daha uzun menzilli bir 3D kameralı iPhone'ları piyasaya sürme planları – artırılmış gerçekliği bir adım daha ileriye taşımak amacıyla. Bu güçlü kamera, mevcut nokta projeksiyon teknolojisi yerine bir lazer tarayıcıya sahiptir ve 15 fit mesafeye kadar çalışabilir.

2019'da Apple Inc, iPhone XS ve iPhone XS Max kod adlı D42 ve D43'ün haleflerini ve güncellenmiş bir iPhone XR modelini piyasaya sürecek. Söylentilere göre iPhone XS Max'in halefi arkada üç kamera kurulumuna sahip olacak. Üçüncü kamera, daha geniş yakınlaştırma, bir çekimde yanlışlıkla kesilmiş olabilecek konuları içeren fotoğraflar ve videolar için AI destekli onarım ve yükseltilmiş Canlı Fotoğraflar işlevi gibi özelliklere sahip olacak. Diğer iyileştirmeler arasında gelişmiş bir Apple işlemci ve Face ID sensörü yer alacak.

WWDC 2019'da duyurulması beklenen iOS 13'e gelince, Bloomberg'in raporu “Karanlık Mod” un nihayet yaklaşan iOS sürümüyle birlikte geleceğini gösteriyor. İOS 13'ün diğer söylentiler arasında CarPlay'deki iyileştirmeler, Apple'dan yeni video akışı hizmeti (Netflix gibi) ve bir dergi abonelik hizmeti yer alıyor. Safari ve Chrome'daki sekmeler gibi bir uygulamanın birden çok sürümüne göz atmak için yeni bir ana ekran, geliştirilmiş dosya yöneticisi ve gelişmiş çoklu görev seçeneği gibi iPad'e özgü özellikler de olacak.

Yukarıdaki spekülasyonlar herhangi bir sağlam kanıtla desteklenmedi. Bu nedenle, iOS 13 tarafından hangi özelliklerin sunulacağından nihayet emin olmak için WWDC 2019 etkinliğini bekleyelim. Apple'ın en son 2019 iPhone modellerini Eylül ayında piyasaya sürmesi bekleniyor ve bu, hakkındaki tüm sorularımıza kesin cevaplar verecek. sonraki iPhone.

İlginizi Çekebilir!

iOS 11.4 güvenlik ayrıntıları artık mevcut

Apple, bu haftanın başlarında iPhone ve iPad cihazları için iOS 11.4 güncellemesini yayınladı. Güncelleme performans …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir