İOS 13 Güncellemesini Yükledikten Sonra iPhone Ana Ekranındaki Uygulamalar Nasıl Taşınır / Yeniden Düzenlenir

Apple, iOS 13 güncellemesiyle iPhone ana ekranında uygulamaları sallama şeklinizi değiştiriyor. Artık, ana ekranda bir uygulamanın simgesine dokunup basılı tuttuğunuzda, uygulamalar titremeyecek, ancak uygulamadan size bir hızlı işlemler menüsü gösterecek. Ancak, hızlı işlemler menüsünde “Uygulamaları yeniden düzenle” seçeneğini göreceksiniz. Uygulamaların titremesini sağlamak için ona dokunun, böylece onları taşıyabilirsiniz. Uygulamaları ana ekrana taşımak için “Uygulamaları Yeniden […]

Apple, iOS 13 güncellemesiyle iPhone ana ekranında uygulamaları sallama şeklinizi değiştiriyor. Artık, ana ekranda bir uygulamanın simgesine dokunup basılı tuttuğunuzda, uygulamalar titremeyecek, ancak uygulamadan size bir hızlı işlemler menüsü gösterecek.

Ancak, hızlı işlemler menüsünde “Uygulamaları yeniden düzenle” seçeneğini göreceksiniz. Uygulamaların titremesini sağlamak için ona dokunun, böylece onları taşıyabilirsiniz.

Uygulamaları ana ekrana taşımak için “Uygulamaları Yeniden Düzenleme” yi kullanma

İPhone’unuzdaki uygulamaları yeniden düzenlemenin yeni yöntemini beğenmezseniz, iOS 13 güncellemesini yükledikten sonra bile önceki uygulama taşıma yönteminin cihazınızda hala etkin olduğunu bilin.

Tek fark, artık bir uygulama simgesine dokunup 4 saniye süreyle basılı tutmanız gerektiğidir. Hızlı işlemler menüsü gösterilse bile uygulama simgesini basılı tutmaya devam edin. 2 saniye içinde kaybolacak ve ekranda titreyen uygulamalar olacak.

Uygulamaların titremesini sağlamak için bir uygulama simgesine dokunun ve 4 saniye basılı tutun

En hızlı yöntem? Bir uygulama simgesine dokunup basılı tutun, ardından dokunsal bir geri bildirim aldıktan hemen sonra ve hızlı işlemler menüsü görünmeden önce uygulama simgesini tutarken parmağınızı kaydırın.

Dokunsal geri bildirim aldıktan sonra uygulama simgesini hızlıca sürükleyin

Apple, gelecekteki iOS sürümlerinde diğer yöntemleri devre dışı bırakabileceğinden, hızlı işlemlerde “Uygulamaları yeniden düzenle” seçeneğine dokunduğunuz ilk yönteme alışmanızı öneririz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top