İOS 13.4'ün iPhone için Fare Desteği var mı?

Tabii ki değil

Apple, iPad’de iCloud Drive Klasör Paylaşımı, yeni Memojiler ve Fare ve İzleme Dörtgeni desteği gibi yeni özelliklere sahip iPhone ve iPadOS 13.4 için iPhone ve iPadOS 13.4 için iOS 13.4 güncellemesini kullanıma sundu.

Bununla birlikte, birçok kullanıcı iPhone için bir özellik olarak ‘Fare desteğini’ de karıştırdı. Buraya iOS 13.4’ün iPhone için fare desteğine sahip olmasını umarak geldiyseniz, kalbinizi kırdığımız için üzgünüz, ancak iOS 13.4’ün böyle bir özelliği yok.

Bir Bluetooth fareyi iPhone’unuzla eşleştirmeniz mümkün olabilir. Ama işe yaramayacak. iPhone, iPadOS 13.4 güncellemesinde olduğu gibi iOS 13.4’te ‘İzleme Dörtgeni ve Fare’ ayarını almaz.

Size bir örnekle anlatmak için Logitech M720 Triathlon Bluetooth mouse’umuzu hem iPhone hem de iPad cihazlarımıza Bluetooth ile bağladık. Bluetooth ayarlarında fareye bağlı iPhone’un aşağıdaki ekran görüntüsünü görebilirsiniz.

Ancak, fare iPhone’a bağlandıktan sonra fare işaretçisi ekranda görünmüyordu. Ve Ayarlar »Genel’e gidersek, iPhone’da ‘İzleme Dörtgeni ve Fare’ ayarı yoktur.

‘İzleme Dörtgeni ve Fare’ Ayarları seçeneği yok

İPadOS 13.4 çalıştıran bir iPad’de, iPad’e bir fare bağlandığında, Ayarlar »Genel ekranında ‘İzleme Paneli ve Fare’ ayarı görünür.

İPhone’da Fare desteğine sahip olmak zaten mantıklı değil. Ve bir ‘iPhone Pro Max Plus’ cihazı yapım aşamasında olmadığı sürece Apple’ın bunu ekleyeceğini düşünmüyoruz.

İlginizi Çekebilir!

What is Lockdown Mode in iPhone and How to Use It

iPhone’da Kilitleme Modu Nedir Nasıl Kullanılır?

iPhone'da Kilitleme Modunun ne olduğunu, iPhone'unuzu karmaşık siber saldırılardan nasıl koruduğunu ve onu nasıl etkinleştirebileceğinizi öğrenin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir