iPhone XR, IP67 derecesiyle su geçirmezdir

Apple iPhone XR, IP67 derecesine sahip su sıçramasına, suya ve toza dayanıklı bir cihazdır. Bunun gerçek dünyada anlamı, iPhone XR'nin 30 dakikaya kadar maksimum 1 metre derinliğe kadar suyun derinliklerine inebilmesidir. İPhone XR'nizi bunun ötesine geçirirseniz, muhtemelen su hasarına neden olur.

İPhone XR, iPhone X ve iPhone 8 ile aynı su yalıtımına sahiptir. Daha yeni iPhone XS, daha da iyi bir IP68 derecesi ile su geçirmezdir.

İPhone XR suda ne kadar derine gidebilir?

İPhone XR, 3 fit derinliğe kadar suyun derinliklerine inmek için tasarlandı. Cihaz, 30 dakika suya koyulmaya dayanabilir.

Ancak iPhone XR'nizi bilinçli olarak havuza atmanızı önermiyoruz. Derinlik yalnızca bir faktördür. Su, iPhone XR'nize yüksek hızda çarparsa, muhtemelen su geçirmez kaplamadan kayarak cihaza zarar verir.

Apple Care su hasarını koruyor mu?

Apple Care, iPhone XR'nizin IP67 derecesine sahip su geçirmez olup olmadığına aldırmaz. Cihazınızda sıvı hasarı göstergesi tetiklendiyse, iPhone'unuzu özelliklerinin desteklemediği durumlarda kullandığınız anlamına gelir. İPhone XR'niz, Apple Care'e sahip olsanız bile su hasarı durumunda garanti kapsamında değildir.

Suyun iPhone XR'nize zarar vermesini önlemek için ipuçları

Bu, iPhone XR'nizi su hasarından koruma konusunda bizden. Paylaşacak bazı ipuçlarınız varsa, aşağıdaki yorumlar bölümünde bize yazmaktan çekinmeyin.

Resim kredisi: Techradar

İlginizi Çekebilir!

What is Lockdown Mode in iPhone and How to Use It

iPhone’da Kilitleme Modu Nedir Nasıl Kullanılır?

iPhone'da Kilitleme Modunun ne olduğunu, iPhone'unuzu karmaşık siber saldırılardan nasıl koruduğunu ve onu nasıl etkinleştirebileceğinizi öğrenin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir