İMessage'dan Birden Çok Fotoğraf Nasıl Kaydedilir

Tatil fotoğraflarınızı iMessages’dan sorunsuz bir şekilde kaydedin.

Arkadaşlarımız ve ailemizle olan sohbet dizilerimiz her zaman gönderdiğimiz ve aldığımız resimlerle doludur. İMessage’da alınan görüntüler Fotoğraflar uygulamasına kaydedilmez. Ama bu resimler bizim için çok değerli. İMessage’daki bir resmi doğrudan bir sohbetten Fotoğraflar uygulamasına kaydedebilirsiniz. Peki ya bir geziden veya başka bir şeyden yüzlerce fotoğrafı kaydetmeniz gerektiğinde ne olacak? Tek tek görüntüleri kaydetmek çok zaman alabilir.

Neyse ki, fotoğrafları ayrı ayrı kaydetmek için tüm zamanınızı boşa harcamanıza gerek yok. İMessage’a aynı anda birden fazla fotoğraf kaydedebilirsiniz. İşte nasıl yapılacağı.

İPhone’unuzun ana ekranından Mesajlar uygulamasını açın ve ardından kaydetmek istediğiniz fotoğrafları içeren sohbeti açın. Şimdi, daha fazla seçenek ortaya çıkarmak için gönderenin adına veya ekranın üst kısmındaki avatarına dokunun. Oradan bilgi (i) düğmesine dokunun.

Aşağı kaydırın ve sohbette en son fotoğraflardan bazılarını göreceksiniz. Altlarındaki Tüm Fotoğrafları Gör seçeneğine dokunun.

O sohbette gönderdiğiniz ve aldığınız tüm fotoğraflar orada olacak. Ekranın sağ üst köşesindeki Seç’e dokunun.

Fotoğraflar uygulamasına kaydetmek istediğiniz tüm fotoğrafları seçin ve ardından ekranınızın sol alt köşesindeki Kaydet’e dokunun.

Seçilen tüm fotoğraflar Fotoğraflar uygulamasına kaydedilecektir.

İlginizi Çekebilir!

What is Lockdown Mode in iPhone and How to Use It

iPhone’da Kilitleme Modu Nedir Nasıl Kullanılır?

iPhone'da Kilitleme Modunun ne olduğunu, iPhone'unuzu karmaşık siber saldırılardan nasıl koruduğunu ve onu nasıl etkinleştirebileceğinizi öğrenin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir